specjalista żywienia człowieka,
dietetyk
Ukończyłam studia na Wyższej Szkole zdrowia w Gdańsku. Interesuję się psychodietetyką, dietetyką kliniczną oraz szeroko pojętymi chorobami cywilizacyjnymi takimi jak insulinooporność, Hashimoto. Stale się rozwijam, biorę udział w nowych szkoleniach, kursach i konferencjach, aby jak najlepiej pomagać pacjentom w ich drodze do zdrowia.
Podchodzę do pacjenta holistycznie. Oprócz diety pracuje nad wieloma aspektami zdrowego stylu życia, jakim są radzenie sobie ze stresem, aktywność fizyczna, rozwój osobisty.
Staram się nie narzucać niczego pacjentom, moim zadaniem jest zaproponowanie zmiany, a to pacjent decyduje, czy przyjmie moją radę. Uważam, że każdy jest inny, dlatego jadłospis dostosowuję indywidualnie do potrzeb pacjenta.
Pasjonuję się ekologiczną uprawą warzyw. Co roku w swojej szklarni uprawiam ponad 20 odmian pomidorów i nie tylko. Uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu, staram się biegać i spacerować cały rok. W sezonie zimowym praktykuję morsowanie nad morzem. Wiele wysiłku włożyłam w budowanie swoich zdrowych nawyków, dzięki temu lepiej rozumiem swoich podopiecznych.
Dokumenty do pobrania:
Przyjęcia:
- wt. 9:00 - 12:00,
- czw. 9:00 - 12:00
REJESTRACJA
- Rejestracja telefoniczna (od poniedziałku do piątku w godz. 12°°-20°°):
94 717 07 70 lub przez Formularz rejestracji on-line